Letters puttere

John Letters programmet indeholder også to serier af traditionsrige puttere.

Letters Silver Swan puttere


silver swan

Letters Silver Swan puttere er flotte, præcise puttere fremstillet af den fineste 304 rustfri stål, som giver enestående feel og feedback ved hvert putt.

Silver Swan fås i 3 modeller, SS6, SS7 og SS8 og hver putter har sit eget hoved design, men alle modeller har dobbelt CNC fræsset slagflade, som sikrer, at slagfladen er perfekt flad og gør hver putter helt præcis.

SS6 putteren er en moderne mallet, forsynet med to tydelige sigtelinier, der gør det nemmere for spilleren at visualisere linien. Den har vægten fordelt i en vægt ring, der flytter vægt bagud i putteren, så man opnår størst mulig MOI, som giver mere stabilitet og stabilt rul på bolden.

SS7 og SS8 er mere traditionelt opbyggede, men med et moderne twist, og her er anvendt de samme moderne materialer og fræsningsteknologi. SS7 er hæl/tå vægtet, for et klassisk udseende og maksimal tilgivelse i tilslaget. SS8 har det moderne halvmåneformede hoved, som spreder vægten i putteren og giver mere stabilitet i tilslaget. Face balance design hjælper til med at gøre puttesvinget mere lige og giver fremdrift til bolden. 

Alle SS6, SS7 og SS8 putterne har 34" skaft. Vejl. udsalgspris kr. 699,-

 

Letters Golden Goose puttere


Golden Goose


Den gamle, originale Golden Goose putter tog verden med storm for 65 år siden. Nu er John Letters tilbage med en helt unik slagflade teknologi, der sikrer stabilt rul.

Golden Goose putterne er fremstillet af 303 rustfrit stål, som er valgt ud fra sine bløde men alligevel solide egenskaber. Den muliggør bl.a. at man kan CNC fræse slagflade ualmindelig præcist.

Golden Goose gør brug af "Roll-It" teknolog, der betyder at slagfladen har et CNC fræst mønster, der får bolden til at rulle lige, og afværger unøjagtigheden ved, at bolden bliver "skubbet". Herved får man maksimum kontrol over længde og retning.

GG 1, GG2 og GG 3 leveres alle med 34" skaft. Vejl. udsalgspris kr. 899,-

Danish Golf Trading I/S

Holmmøllevej 18
8632 Lemming
Tlf. 86 81 61 12
E-mail: info@golftrading.dk