Letters T9+

John Letters T9+ serie er de mest letspillende og tilgivende køller, som John Letters har fremstillet til dato. De kombinerer
traditionel opbygning med nye teknologiske landvindinger og er på den måde den perfekte kombination af smukt udseende og performance.

 

T9+ Driver


T9-driver

 

T9+ driveren er fremstillet i beta titanium, der gør den meget let. Med ekstra vægt i hæl og tå får køllen en enestående MOI, der giver mere længde og præcision i slaget. Feel Cell teknologien i køllens sål reducerer vibrationer i tilslaget og optimerer køllens lyd og feel.


Driveren er monteret med letvægts Aldila Tour Gold low torque grafitskafter og Winn Dsi grips som standard.

Fås til højre hånd i 9,5, 10,5, 13 og 15 grader og til venstre hånd i 10,5 grader. Mulighed for Stiff, Regular eller Senior flex.

Vejl. udsalgspris kr. 1.499,-

 

 

 

 

 T9+ Fairway woods


T9-fairway

 

T9+ fairway woods er fremstillet i hyper stål med ekstra vægtning i hæl og tå for at opnå forbedret MOI, og dermed øget længde og præcision i slaget. Slagfladen er af højtlegeret stål, som giver mere fart i tilslaget, og Fell Cell teknologien giver god lyd og fell fra køllen i tilslaget.


Fairway køllerne leveres med Aldila skafter og Winn grips som standard og fås som 3 og 5 wood til højre og venstre hånd med Regular eller Senior flex.

Vejl. udsalgspris kr. 799,-

 

 

 

 

 

T9+ Hybridjern


T9-hybrids

 

T9+ jernserien indeholder 3 og 4 hybrid, men derudover er der 2 og 5 hybrid i serien. Alle hybrider er fremstillet i højtlegeret stål med  ekstra tynd slagflade og Feel Cell teknologi, der gør dem langslående og præcise ud af alle typer lie.


Alle hybrider er forsynet med Aldila grafitskafter og Winn Dsi grips.


Vejl. udsalgspris kr. 799,-

 

 

 

 


 

T9+ jernserie


T9-jernsaet

 

T9+ jernserien består af 3 og 4 hybrid til erstatning for de svære 3 og 4 jern. Herudover består sættet af 6 - SW, der er smedet i rustfrit stål for at give øget feel og performance. Designet er med undercut cavity, der giver en høj udgangsvinkel i tilslaget. Hæl og tå vægtning giver øget tilgivelse.

Jernene leveres med stålskafter eller Aldila grafitskafter.

Vejl. udsalgspris med stålskafter kr. 3.699,-

Vejl. udsalgspris med grafitskafter kr. 4.499,-

 

 

Danish Golf Trading I/S

Holmmøllevej 18
8632 Lemming
Tlf. 86 81 61 12
E-mail: info@golftrading.dk